Welkom bij het Tilburgs Studenten Voetbaltoernooi

Kan je ook niet wachten tot het weer het toestaat om lekker buiten te zitten met een biertje, een terrasje te pakken of met de zon op het gezicht naar muziek te luisteren? Wij ook niet. Gelukkig is 17 mei de datum waarop al deze dingen weer mogelijk zijn. Onder het excuus van een balletje trappen en gezond bezig zijn zullen studenten vanuit heel Nederland naar Tilburg af reizen om even maximaal te profiteren de lentezon. En laten we even eerlijk zijn, je hebt wel eens slechtere smoezen gebruikt om van die zon te genieten.

Dus laat even al die stress voor tentamens en deadlines lekker links liggen en neem de tijd om jezelf te verwennen door de hele dag bij OVC 26 te genieten van lekkere deuntjes en biertjes. Waag misschien ook een dansje bij de nieuwe buitenstage, die wij dit jaar speciaal voor de vele festivalliefhebbers groot hebben opgezet. Met het TSVT begint je festivalseizoen hierdoor net eventjes wat eerder, en dat is toch nooit een straf.

“Maar voetbal, dat vind ik eigenlijk maar saai.” Ja dat kan blijkbaar, maar gelukkig draait het TSVT niet alleen om deze populaire en edele sport. Door de dag heen kan je prima smullen van alle bijkomstige gezelligheid en activiteiten. Hiernaast is het door de nieuwe recreatieve poule mogelijk om lekker casual een paar potjes voetbal te spelen, zonder na een paar seconden met drie tegengoals de minuten van de klok te kijken omdat je net even ingedeeld bent met teams die eigenlijk veel te goed zijn. In deze poule kan je in gemengde teams samen toch nog even die onverantwoordelijke hoeveelheid alcoholische versnaperingen goed proberen te praten met klungelig en sportief gestuntel.

Maar de echte voetballiefhebbers zijn we natuurlijk ook niet vergeten. Bij de gevorderdenpoule kan je die felbegeerde titel van beste studentenvoetbalteam van Tilburg met je vrienden binnenslepen.

Klinkt dit allemaal wel aangenaam? Like dan ook onze Facebook pagina zodat je op de hoogte blijft van het laatste nieuws, artiesten en overige gekkigheid. Of wanneer je gewoon wanhopig naar bezigheden op zoek bent zodat je maar niet aan de studie hoeft.

Tot vrijdag 17 mei!

Voetbal?

Ja, voetbal (balspel tussen twee ploegen die de bal in het doel van de tegenpartij moeten schoppen). De TSVT variant is als volgt: we spelen 6 tegen 6, en wedstrijden duren 15 minuten. Er is een recreatieve pool en een competitieve pool. De nummer 1 en 2 in de poule gaan door voor de eindzege, nummer 3 gaat door in de Lucky Loser competitie!

Adresgegevens

OVC 26
Matterhoornstraat 3-5
5022 PA Tilburg

Datum / tijd

Vrijdag 17 mei 2019
12:00 – 23:59

Partners van het Tilburgs Studenten Voetbal Toernooi

Cafe Bet Kolen Boekanier Happy Italy
Manana Taphuys Willem II